Общинското ръководство на ГЕРБ – Русе не е съгласно с избирането

...
Общинското ръководство на ГЕРБ – Русе не е съгласно с избирането
Коментари Харесай

Изборът на Росен Даскалов за първи в ГЕРБ – Русе е без съгласието на местното ръководство

Общинското управление на ГЕРБ – Русе не е според с избирането късно нощес на Росен Даскалов за общински началник на ГЕРБ – Русе. Това се декларира в  декларация и прессъобщение на локалната конструкция: 
„ Днес, 1 август 2019 година, на свое съвещание Общинското управление на Политическа партия ГЕРБ – Община Русе одобри политическа декларация против публикуваната в средствата за всеобщо осведомление информация, че с решение на Изпълнителната комисия на партията Росен Даскалов е одобрен за общински началник на Политическа партия ГЕРБ – Русе. “
Документът е адресиран до Председателя на Политическа партия ГЕРБ, Бойко Борисов, както и до членовете на Изпълнителната комисия. Членовете на общинското управление на Политическа партия ГЕРБ – Община Русе се разграничават от наличието на обява на формалната фейсбук страница на Политическа партия ГЕРБ – Област Русе от 31.07.2019 година, със следното наличие: „ Росен Даскалов е одобрен за общински началник на Политическа партия ГЕРБ – Русе с решение на Изпълнителната комисия на партията довечера “.
В документа се показва, че решението е нелегитимно , защото то в никакъв случай не е било подлагано на разискване и не е в съгласие с общинското управление на партията .  Опасенията са, че при образуването му Изпълнителната комисия е била подведена и не е взела под внимание волята на локалните структури и наредбите на Устава на ГЕРБ. Подчертава се, че: „ лицето Росен Даскалов е изцяло непознато като член и деятел в общинската конструкция на Политическа партия ГЕРБ – Русе и няма никакъв принос към организационния живот на партията “.
Русенската конструкция на ГЕРБ декларира цялостното си доверие в Председателя на партията,  Бойко Борисов, и упорства на идното заседание за номинации за Местни избори 2019 в Община Русе, планувано за 08.08.2019 година, да бъдат командировани представители на Изпълнителната комисия с опит в областта на локалното самоуправление, които на място да се срещнат с политическата конюнктура и да придобият персонални усещания от настройките и настроенията в локалните структури.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР